W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Aankondiging op facebook, mensjes boos!

Nu we besloten hebben, om onze oude hobby weer op te pakken, dus een online radio station op te zetten, ben je natuurlijk trots dat die stap weer is gezet.
Van het oude Allin-music team is een gedeelte van het oude team, in het nieuwe station gestapt, uiteraard vol goede moed, het andere deel van het team is zelf een station begonnen.
Nu zou je een klein beetje gek zijn, als je het nu al niet onder de aandacht zou brengen bij je vrienden en vriendinnen, want ja van zulke media moet je het toch op dit moment wel hebben.
Dus vol trots een foto opgezocht, met daarop bijna alle leden die gaan draaien voor het station, ik zeg nadrukkelijk “bijna”, want één persoon staat er niet op.

Deze foto, plaatste ik op facebook, niets mis mee, en deze leden reageerde heel leuk, gaande weg werden we melig, en stelde wat toekomst verwachtingen voor, altijd leuk om een doel voor ogen te hebben, want zeg nou zelf, wat is er nog mooier dan je doel te behalen.
Helaas, kwam er iemand tussendoor, die het niet echt op prijs stelde dat wij dit deden, of wel, het geliefde stationnetje van hun kon wel eens bedreigd gaan worden.
En op de vraag waar die persoon een probleem mee had, kwam tot op heden zelfs geen antwoord, beter nog, een dag later was die reactie zelfs verwijderd.
Ik bedoel, als je commentaar heb, motiveer dat dan, wij zijn niet de moeilijkste, en kunnen ons daar best wel op aanpassen.
Als het je stoort, ja kun je het ook niet lezen, zo simpel is dat in mijn ogen, ik val er ook niet over als ik op zondagavond een bericht voorbij ziet komen van een programma op het station waar men zelf op actief is, en als dat niet genoeg is komt er bij tijd en wijlen op de Dinsdagavond ook een melding voorbij.
Nee daar hoorde je mij ook niet over, oke tot nu dan.
Dan lijkt mij het niet meer dan fair omdat ook per direct te laten stoppen, want eerlijk gezegd vind ik dat ook ongewenst, want laten we eerlijk wezen, ik mag er geen aandacht aanbesteden, en die persoon wel, klopt niet helemaal.
Maar goed, het geeft aan, hoe mensen over bepaalde zaken denken, en misschien nog beter, het laat zien hoe men bepaalde zaken ziet, en als ze ons als een bedreiging zien, ach ja misschien is dat wel zo, feit blijft wel dan hun al langer bezig zijn dan wij dus al een naam hebben opgebouwd, moeten wij nog voor elkaar zien te krijgen.

Maar, even alles goed op een rijtje, wat is er nou bekend over het komende radio station, nog maar vrij weinig, ja wat namen, en wat screenshots, en niet te vergeten, de foto waar het omdraait, maar voor de rest nog helemaal niets.
Niets fysieks zoals een naam, of een webadres, nog geen cd is er afgespeeld ( op de achtergrond muziek hier na dan), laat staan dat er dus een tastbaar bewijs.
Maakt men zich drukker dan het zou moeten, of …. de tijd zal het leren.
Toch laten we ons er niet door tegen houden, integendeel het motiveert ons om een nog beter product neer te gaan zetten, en er nog harder aan te gaan trekken om ons doel te bereiken, dus die reactie van die persoon had dan ook wel weer zijn voordeel.
Maar goed, ik zie de reacties vol vertrouwen tegemoed, en zal ze in alle redelijkheid dan ook netjes beantwoorden, overigens wel met enige censuur, want voor we het weten, zeg ik wederom weer wat verkeerd.
Wordt misschien wel vervolgd

Leuk hecht team

Leuk hecht team