W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Allin-music en boze mensjes, de achtergrond

Al enige tijd gaat het rond op facebook dat er een nieuw radio station in oprichting is, gelukkig wel, want het draaien missen we toch wel.
Gewoon weer lekker op een vaste avond achter de knopjes duiken, en weer muziek draaien, heerlijk.
Maar als je even terug lees op dit weblog, zijn er toch wel wat mensen die het er niet helemaal mee eens zijn, en hebben liever niet dat wij hier aan gaan beginnen.
En waarom, bang voor concurrentie, nee zoals men het zelf aan geef, niet, nou ja, dat geloven we dan maar.
Dan blijft er nog maar één ding over, men gunt het een ander niet om ook weer de draad op te pakken, want geen idee wat het anders moet zijn.
Op facebook wordt er gezegd dat ik oude koeien uit de sloot haalt, en ja natuurlijk is dat zo, dat doe ik ook, want zoals ik al vaker heb aangegeven laat ik me de mond niet snoeien.
Maar schijnbaar verwacht men dat wel van mij, want stel dat er een verkeerd beeld zou ontstaan rond die gehele situatie.

Waar het allemaal om draait.

Inzet is het oude Allin-music, mensen die mij langer kennen weten dat ik dat met een toen hecht team uit de grond heeft gestampt.
Elke avond zat er een andere DJ, dus elke avond was er ook een live presentatie, met veel plezier draaide wer er op los.
Tot het moment zich aandiende dat er juridisch iets niet goed was, en ik er per direct de stekker van de één op de andere minuut uit trok om verdere schade te beperken, en ja voor voornamelijk voor mezelf omdat het allemaal administratief op mijn naam stond.
Hoewel niemand het leuk vond dat dit gebeurde, was er geen keus, en koos ik eieren voor mijn geld.

Na anderhalf jaar getouwtrek kon ik eindelijk een punt zetten, achter een roerige tijd vol juridische ellende, en vele van het team hadden hun eigen plan al getrokken, want men had via achterkamertjes politiek al besloten een eigen station te starten.
Na het ontdekken van het radio station in spé, nam ik een afwachtende houding aan, om eerst alle zaken op een rijtje te zetten, en mezelf daarna aan te sluiten bij dat station, tenminste zo was het plan.
Maar na verloop van tijd, kwam ik al snel tot de ontdekking dat er al vanaf dag één was besloten dat sommige van het Allin-music team geen plaats meer was.
Kwaad bloed was gezet, en vooral omdat men aangaf ook niet mee te delen in de gemaakte kosten voor de afhandeling van Allin-music, kortom, het oh zo hechte team pleegde moedwillig een coupe.
Hoewel ik mezelf hard had gemaakt om dit op te lossen, en een doorstart van Allin-music te forceren, was dat hier mee bekeken, Allin-music verklaarde ik officieel dood.
Tijdens discussies op een internet forum werd er van alles geroepen, en beweerd, en kreeg ik talloze beschuldigingen naar mijn hoofd geslingerd, zelf tot op de dag van vandaag, zoals op facebook te lezen valt.
Eén van de beschuldigingen was dat ik geen openheid van zaken gaf, men wilde wel alles weten, maar enige verantwoording nemen nee, daar was geen sprake van, terwijl er toch destijd bij de oprichting anders is besproken.
Vlak na het stoppen van Allin-music kreeg ik al direct het verwijt dat ik hun hobby had afgepakt, ja nee, alsof ik daarom had gevraagt.

Wat zijn de plannen.

Hoewel Allin-music tot op de dag van vandaag nog steeds dood is, hebben we met het team wat werkeloos is achtergebleven, de koppen weer bij elkaar gestoken, en besloten dat we weer gaan starten.
Een persoon die later een overstap had gemaakt, had in het begin aangegeven dat als Allin-music weer terug zou komen, dat zij ook graag weer van de partij zou zijn.
Maar van een doorstart op korte termijn was al geen sprake meer, dus is ook die persoon gaan draaien voor het andere station.

Nu het blijkt dat we toch weer gaan starten, heb ik het idee dat deze persoon in kwestie zich genaaid voelt dat ze niet is gevraagd, en eerlijk gezegd had ik destijds het zelfde gevoel zoals ze nu ervaart.
Dat we haar niet hebben gevraagd, ja dat hebben we gezammelijk besloten, en zoals de persoon al eerder op facebook aangaf, wist ze eigenlijk al dat er een andere persoon was die dit zou blokkeren, helpen we dit ook maar even uit de wereld, want dit was redelijk unaniem.
En groot gelijk, want de partner van de persoon in kwestie, draait bij het andere station van af het begin, en wij willen niet dat er bepaalde dingen zouden worden doorgelekt naar de andere kant, per slot van rekening ben ik al eens door deze luitjes genaait.
Nee, dat heeft ons doen besluiten om deze persoon niet toe te laten tot ons team.

En natuurlijk, Allin-music komt ook niet terug, hoewel het gemakkelijk zou zijn, want de website is er nog, maar er zijn een aantal bezwaren die dit tegen houden.
Want op die naam zit nu een te grote smet, tevens was het andere station zo enorm creatief om een groot gedeelte van de layout van Allin-music ta gaan gebruiken, ja, dat gaf aan met welke snelheid alles uit de grond gestampt moest gaan worden, maar ja, beter goed gejat, dan slecht gemaakt zullen we maar zeggen.
Nee, wij hebben voor totaal iets nieuws gekozen, iets verfrissends, zodat er van enige vergelijking totaal geen sprake is.
Maar we nemen daar de tijd voor, om dit op te zetten, uit te werken en uiteraard te gaan gebruiken, zelfs onze programmering zal totaal anders zijn, nee we hebben gezammelijk besloten compleet en totaal te breken met het verleden en het te laten rusten, alleen sommige mensen kunnen daar helaas niet tegen, en dat is een recht die die persoon heeft, net zoals wij het recht hebben om te starten, reclame te maken, een discussie te voeren en volledig met een bepaald stuk compleet te breken.
Wij kijken naar de toekomst, laten het oude Allin-music rusten voor wat het is, en daarmee ook sommige mensen die daar niet tegen kunnen, get al life!!!!