Beste wensen
Beste wensen

Beste wensen voor 2022

We zijn weer beland in een nieuw jaar, dus voor iedereen de beste wensen voor 2022.
En in plaats van terug te kijken, kijken we in dit artikel vooruit naar het aanstaande jaar.

Beste wensen voor 2022

Normaal gesproken zou ik dit al eerder hebben gedaan, en de eerste bezoekjes van het jaar hebben afgelegd.
Echter corona gooit ook hier roet in het eten, want op de laatste dag van 2021 ben ik positief getest, dus begin ik het jaar met een detentie.
Dus via deze weg, wens ik alle vrienden, familie, en kennissen de beste wensen, veel gezondheid toe in 2022.

Net zoals iedereen heb ook ik tijdens de jaarswisseling mezelf het een en ander voorgenomen, de een stopt met drinken, de ander met roken, en weer een ander gaat meer sporten.
En dat heb ik natuurlijk ook gedaan, maar niet met de bovenstaande, kortom ik blijf nog evven door roken, drinken deed ik al bijna niet, en sporten, ja ach het huishouden en mijn werk is ook een sport, dus daar doe ik al aan.

Het jaar van de grote veranderingen

Het jaar is nog jong, en toch heb ik voor mezelf de beste wensen al uitgesproken, zeg maar doelen gesteld.
Deze doelen wil ik voor 2023 allemaal hebben afgerond, of juist in de afrondende fase zitten, en ik kan u vertellen dat gaat nog veel werk kosten.
Op het laatste moment van het jaar 2021 berichte ik over het feit dat ik van de bewindvoerder af ben, echter is niets wat op rolletjes liep, dat is dan ook het eerste wat ik weer zal oppakken.
Maar langzaam maar zeker loopt dit nu toch wel op z’n eind, dit was de beste wensen van 2020 en 2021.

Maar er zal meer gaan veranderen voor mij, want al enige tijd heb ik plannen om te gaan verhuizen.
Wat zou er nog mooier zijn om het jaar te eindigen in een andere woning.
En eerlijk gezegd maakt het mij niet meer zoveel uit waar dat zal zijn.
De wens was Schiedam, maar echter liggen alle opties op dit moment open, want bijvoorbeeld Ridderkerk of zelfs Dordrecht behoort tot de opties.

Ga ik eindelijk mijn rijbewijs halen?

Ja, het ligt in de planning om in 2022 ook het felbegeerde rijbewijs eindelijk te gaan halen.
Overigens was het de bedoeling om half December hier al mee te gaan starten, echter gooide die bewindvoerder op dat punt roet in het eten.
Nu we in Januari zitten, gooit corona roet in het eten, overigens wel de tijd om dan de theorie te leren, maar rijlessen laten nog even op zich wachten.

Natuurlijk hoop ik zo snel mogelijjk te starten met de eerste lessen in 2022, het liefst vandaag al.
Maar jammer genoeg zal ik nog even moeten wachten tot ik genezen ben verklaard, en daar hoop ik een woensdag meer over te weten.

Zijn er nog meer beste wensen?

Natuurlijk hebben we nog wel wat andere beste wensen op het programma staan, zo is het de bedoeling dat dit weblog weer gaat groeien, en dan bedoel ik niet alleen qua inhoud, maar ook met het aantal bezoekers.
Want laten we eerlijk wezen de laatste tijd zijn het aantal berichten enorm gedaald, en daarmee ook de bezoekers aantallen, en dat moet gewoon omhoog worden gebracht.

Nu heb ik de laatste maanden best wel in een zogenoemde writersblock gezeten, wat in houd dat ik gewoon niet de tijd, maar ook niet de insperatie had om te schrijven, nou ja alleen het hoog nodige.
Daar moet dit jaar toch wel verandering in komen, en dient het weer te gaan groeien.

Ergens moet iik die tijd vandaan gaan halen, ergens moet ik toch een verandering te weeg gaan brengen.
Gelukkig heb ik daar wel een oplossing voor gevonden, wel een met een kleinrisico, maar het is er wel.
Hierover zal binnenkort veel meer bekend gaan worden.

Tot slot nog dit

Vele mensen hebben net zoals ik vele goede voornemens uitgesproken, en voor vele halen ook de eindstreep, maar grote groepen, soms zelfs de grootste groepen halen de eindstreep niet.
Zelf heb ik deze voornemens uitgesproken, en mezelf verplicht gesteld dit uit te voeren en tot een goed einde te brengen.
En natuurlijk ben ik mezelf bewust dat externe factoren roet in het eten kunnen gooien, maar er zijn meerdere manieren om de doelen te behalen, dus zal ik alles uit de kast gaan trekken om dit te gaan halen.

Kortom, hou dit weblog in de gaten, want ik zal over deze doelen regelmatig gaan bloggen, want ook dat was een doel, de bezoekersaantallen moeten omhoog.
Maar voor nu, iedereen de beste wenen vooor 2022, en maak er een knallend jaar van, jou jaar, of was het nou mijn jaar?

Beste wensen
Beste wensen

Laat je mening achter