W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Boze mensjes zijn echt boos, maar wel erg zielig

Niet te geloven, afgelopen avond schreef ik hier op mijn blog over iemand die maar vind dat ik niet openlijk een discussie mag voeren op facebook.
We werden bestempeld als zielig, om haar pagina daar mee te vervuilen, ach ja, je hoeft het natuurlijk niet te lezen, evenals die spam die ik elke zondag van hun voorbij ziet komen, maar goed zoals ik al eerder aangaf deelde ik dat af en toe, gewoon omdat het kan.
Nu kun je twee dingen doen, je kunt het negeren, je kunt een bepaald soort bericht blokkeren, je kan er ook voor kiezen om iemand volledig uit je lijst te verwijderen, en dan denk ik bij mezelf, dan ben je echt heel erg zielig.
Die persoon had dus verwacht dat ik mezelf de mond liet snoeren, ja foutje dus niet, heb ik nooit gedaan, en zal ik nooit doen ook, voor niemand niet, en dat moet die persoon toch wel weten.

Kijk, het nadeel van facebook is dat alles openbaar is, iedereen kan het mee lezen.
Natuurlijk kun je er voor kiezen om het in een prive chat te doen, maar dan breng je het onderwerp niet bij andere onder de aandacht.

Overigens is mij ooit eens uit die hoek verteld dat als we wat te zeggen hadden, dat we het maar openbaar moesten doen, raar maar waar, dat was wel in een prive chat, weer niet goed dus als je open kaart speelt.
Denk je dus goed te doen, hoeven ze achter je rug om, geen log bestanden te lezen wat je in een prive chat zegt, damm verkeerde gedachte van mij, tegenvallertje dus.

Maar goed, mij om het even, als je mij verwijderd, dan is mijn advies, verwijder mij dan ook in je skype / msn lijst, dan toon je karakter.
Je heb helemaal lef als je ook de rest van het gezin verwijderd, ja dan ben je werkelijk goed bezig, al zeg ik het zelf.

Jammer is het overigens wel, een best wel lange vriendschap teniet gedaan, door ja hoe zal ik het noemen, wat reclame, maar goed je leert mensen pas echt kennen als je wat wil doen zullen we maar zeggen.
Maar ja, je helpt wel eens iemand uit de brand, letterlijk en figuurlijk, sta voor mensen klaar, en dan mag je niet eens een discussie voeren.
Maar goed, zijn we gewend, ik bedoel, er zijn meerdere mensen die me een streek hebben geleverd, waarvan je dacht dat je op zulke mensen kon bouwen.
Ja, je leert je vrienden mensen kennen, op een manier waar je het even niet had verwacht, dat blijkt maar weer.