W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Dirk van den Broek wil je brievenbus vol spammen

Ja hoor, Dirk van den Broek, u weet wel die supermarkt die op bijna elke straathoek te vinden is, heeft weer eens een mooie reclame stunt bedacht, want ja als supermarkt moet je wat doen om op te vallen.
Nou hoor ik u denken, wat is er nu weer in de aanbieding, nou eigenlijk niets, want de bananen zijn nog net zo duur als vorige week, en de koffie is ook nog steeds niet in prijs gedaald, laat staan de aardappels.
Nee, de directie van dit supermarktconcern heeft weer eens niets te doen gehad, en bedacht zo kort na koningsdag, dat Maxima ook maar een eigen dag moet hebben, dus een koninginnendag.
Nou betalen we als elke eerzame burger genoeg belasting, dus kan elke Nederlander best wel een extra vrije dag gebruiken.

Dus heeft Dirk van den Broek een pagina in het leven geroepen om een burgerinitiatief te starten om speciaal voor Maxima een koninginnendag op de politieke agenda te krijgen.
Geweldig, of je dus maar even je naam, geboortedatum en nog wat andere personelijke gegevens wil deponeren bij deze supermarkt, want links onderin staat toch echt duidelijk aangegeven of je op de hoogte gehouden kan worden rond dit idee, maar ook of Dirk van den Broek je brievenbus vol mag spammen.
Want, daar zit de truuk natuurlijk, steeds meer mensen willen geen folders meer in de brievenbus, en plakken dus massaal een stikker op de brievenbus dat dit niet niet wensen, en worden er dus vele folders voor niets gedrukt, en dus in de container verdwijnen.
Maar als u dus het burgerinitiatief steunt, heeft dit winkelketen dus uw gegevens, waarvoor u dus toestemming heeft gegeven, zodat ze alsnog uw brievenbus kunnen vullen met die onzinnige reklame.

Beste Dirk van den Broek, gebruik het geld wat jullie gebruikt hebben voor dit uiterst domme idee eens om de prijzen echte te verlagen, en ja, net zoals de muziek industrie, zoek eens naar de digitale mogelijkheden, zet echte internet reklame campange op, inplaats van het verzamelen van prive gegevens, want volgens mij, mag dit wettelijk niet eens, maar daar hebben we het dit keer niet over.
O ja, en is een echte digitale reclame  voor jullie te moeilijk, of vinden jullie het weggegooid geld, wel steek het dan eens in het personeel, ook die kunnen wel eens een keertje een extra zakcentje gebruiken.

Dirkie

Dirkie