W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Geen oude Allin-music invloeden

Vanmiddag nog eens flink zitten nadenken over de layout voor de nieuwe website van onze toekomstige radio station.
Doel is, om niet terug te vallen in het verleden, en daar bedoel ik mee qua kleuren, lettertypen en inhoud, dus geen Allin-music achtig iets.
Hoewel de eerste opzet er redelijk goed uitziet, ben ik nog niet helemaal tevreden, en met zulk soort zaken ben ik dat vrijwel nooit.
Wat wel belangrijk is, is dat we op de huidige tijdelijke website wel veel snelheid er in hebben kunnen houden, dat was iets wat in het verleden best wel wat mensen stoorde, dit hebben we overigens kunnen bereiken, door een ander soort software pakket te gaan gebruiken.
Nadeel is wel dat er wat meer werk aan zit, maar aan de andere kant wel meer vrijheden zijn om dingen te implementeren.

Maar goed, aan een aantal leden is deze website al getoond, en deze waren er te spreken over, de rest van het team moet hem nog onder de ogen krijgen, en daar gaan we binnenkort voor zorgen, zodat ook deze mensen hun mening er over kunnen geven.
Als ik alle meningen heb verzameld, ga ik het uitwerken, en als het technisch mogelijk is ook op de website in bouwen.
Kortom, ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen.