Geld besparen
Geld besparen

Geld besparen, in het dagelijks leven, deel 2

Geld besparen in het dagelijks leven, is een sport op zich tijd om te kijken of we nog wat posten kunnen vinden waarop we kunnen besparen in ons dagelijks leven.

Besparen op verschillende posten

Onlangs hebben we geld besparen deel 1 gepubliceerd, en dat is redelijk goed bezocht, dat we tijdens het maken al zo iets hadden, daar moet een aanvulling op komen, en hier is dan deel 2.
Want geld overhouden kan op zoveel verschillende manieren, en kan aardig wat opleveren, en dat willen we u niet onthouden.

Neem bijvoorbeeld de loterijen, hoe groot is nu daadwerkelijk de kans dat u een grote prijs zult winnen, zeg maar bijna nihil, weg ermee dus, en leg al het geld opzij dat u aan de loterij zou uitgeven, wedden dat u daar enorm leuke dingen van kunt doen?

De meterstanden van uw energie, hou ze bij, en kijk welke apparaten veel energie verbruiken, u zou kunnen overwegen deze wat minder te gebruiken, of te vervangen voor een zuinigere model.
Natuurlijk geld dit ook voor de waterrekening, maar ook voor (als u die nog heeft) uw gasrekening, kortom aan de slag dus.

Aan het eind van het jaar gaan we met z’n allen op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering, die natuurlijk het meeste aanbied voor de laagste prijs, perfect.
Maar wist u dat als u direct voor een heel jaar betaald, bij een aantal maatschappijen een leuke korting kunt krijgen, zeg nou zelf dat is toch wel het overwegen waard.

Elk weekend weer, lange rijen voor de wasstraat voor de auto, je staat daar te wachten, langzaam maar zeker kruipt het vooruit, en als je dan uiteindelijk aan de beurt bent, kost het je nog een smak geld ook.
Wist u dat als u een emmer, een spons en wat water veel goedkoper uit bent, en nog lekker bezig bent ook.
U heeft zelf ook wat beweging, bent lekker buiten, en het mooiste is het spaart u bakken met geld uit.

Schoonmaken en wassen, geld overhouden kunt u ook

Wassen, we doen het allemaal regelmatig, ook u, maar gebruik eens de eco knop op de machine, want ook op 30 graden wordt die was ook goed schoon, echt, en op die manier bespaart u weer op uw stroomrekening.
Heb je toevallig net een baby gekregen, laat die dure wegwerpluiers dan in de winkel staan, en koop katoenen luiers, ze zijn iets bewerkelijker, en ja het is wat smeriger, maar als we geld willen overhouden is dit een hele mooie besparing, en dat in combinatie met de eco knop, dubbel kassa!

Hartstikke mooi, al die schoonmaakmiddelen in de supermarkt, maar zijn die echt nodig?
Nee, want wist u dat u maar eigenlijk twee producten nodig heeft, want wat dacht u van backing soda, dat kun je op verschillende fronten inzetten, en wat dacht u van natuurazijn, ook zo wonder middel, nog een kleine tip, neem de iets duurdere variant, en dan nog bent u goedkoper uit, wedden!

Weg met die dure ontkalkflesjes voor je koffiezetter, gebruik gewoon soda, eerst laten oplossen in heet water, af laten koelen, en dan door de machine laten gaan, daarna twee keer met schoon water door laten spoelen, en klaar, de koffie smaakt weer vanouds, geld ook voor de koffiepads, en als je ze er een nachtje in de soda laat liggen, zien ze de volgende dag er weer als nieuw uit, aan de slag dus.

We hebben geld overgehouden, nu kunnen we..

Ja, we hebben u vele tips gegeven, en hebben dus geld over gehouden om er iets leuks mee te doen, en dat gaan we ook doen, kijk eens op een website als vakantieveilingen, daar kun je leuke kortingen krijgen.
Besparen we weer geld op ons uitje, kunnen we dat weer op een andere manier besteden dacht ik zo.

Gaat u weg met de auto naar uw zo juist geboekte vakantie, dan kunt u het beste tanken op de zaterdag.
Op een één of andere rede kan het op zaterdag juist goedkoper zijn om te tanken, steek je dat toch weer lekker in je eigen zak.

Natuurlijk hopen we dat u lekker veel kunt besparen voor leuke dingen, maar er zijn vast nog meer tips, geef deze dan aan in een reactie hieronder.
Op die manier kunt u ook anderen helpen met uw geld bespaar tips, dus namens hun, alvast bedankt!

Geld besparen
Geld besparen

Laat je mening achter