Kerst
Kerst

Kerst is voorbij, op naar 2023

De kerst is voorbij, en langzaam maar zeker gaan we nu door naar het volgende jaar, het jaar 2023 wat ik goed zal beginnen in mijn nieuwe huisje.

Kerst in alle rust door gebracht

In alle verhuis hectiek zou je zeggen dat ik niet aan de kerst had gedacht, maar niets is minder waar.
Ik had de verhuizing zo gepland dat ik de kerst in het nieuwe huis kon door brengen, en ik kan zeggen dat is gelukt.

Nu kan ik zeggen dat ik het met beide kerstdagen rustig aan heb gedaan, want op eerste kerstdag hadden we een afspraak staan bij de moeder van Mirande.
En daarom kwam op kerstavond Pascal (mijn zoon) al naar mij toe, en deze is dan ook blijven slapen, zodat we op tijd de deur uit konden gaan.
Kimberley en haar vriend kwamen onze kant uit, en Pascal kennende zou nooit op tijd zijn gekomen, dus vandaar deze oplossing.

We hebben de dag lekker rustig door gebracht, heerlijk gegeten, en lekker wat gedronken, een dag dat ik even lekker heb ontspannen en tot rust kon komen.
Tweede kerstdag heb ik alleen door gebracht, niet dat dit hoefde, maar ik wilde dit zelf.
Even geen rennen, even geen mensen om me heen, gewoon relaxed op de bank, beetje films kijken, af en toe slapen, dus met andere worden heerlijk tot rust gekomen.

Kerst
Kerst

Op naar de jaarwisseling

Meestal zijn de dagen voor kerst enorm druk met boodschappen, en andere bezigheden die bij deze twee dagen komen kijken.
Zoals ik al aangaf heb ik deze kerst bewust lekker rustig gehouden, dat zal anders worden met oud en nieuw, want dan zijn alle kinderen aanwezig en maken we er een feestje van.

Traditie getrouw zal die avond de Top 2000 op staan, en zullen we mee zingen met die grote hits die voorbij zullen komen.
Natuurlijk zal er flink gegeten worden, om over de drank maar te zwijgen, ja we hebben besloten het huisje van mij eens goed in te wijden tijdens de jaarwisseling.

Op 1 Januari ga ik wederom naar Schiedam, maar dan met Samantha en haar partner, even bij haar oma langs, dit is met de kerst niet gebeurd.
Dus leek het ons een goed moment om het op die manier even te doen.

Wat gaat 2023 mij brengen

De kerst ligt achter ons, het nieuwe jaar zit er aan te komen, tijd om vooruit te gaan kijken.
Want wat zal 2023 mij gaan brengen, eerlijk gezegd is dat koffiedik kijken.
Natuurlijk gaan we weer werken, want tijdens de verhuizing was ik twee weken vrij, en dat is per twee januari weer over.

Natuurlijk ga ik in 2023 genieten van mijn huisje, nog verder aankleden, nog verder inrichten en van de zomer genieten op het balkon, dat staat vast!

Iets wat ik 2023 weer gaat oppakken is de fotografie, na de dood van Mirande heb ik de camera nog maar zelden aangeraakt.
Er zullen dus weer regelmatig foto’s in 2023 worden geplaatst, ook op dit blog, maar zeker ook op mijn nog (opnieuw) in te richten website over fotografie.

Ook zal er vaker aandacht worden besteed aan dit blog, zo is het de bedoeling dat ik wekelijks een soort van column zal gaan schrijven.
Hoe dat er uit zal gaan zien weet ik nog niet, maar het moet een wekelijks item gaan worden, en daar denk ik nu dus hard over na hoe dit te gaan inrichten.
Natuurlijk komen er ook regelmatig andere artikelen bij, dus zal er meer te lezen zijn.

Wat het jaar verder zal gaan brengen, geen idee, maar dat zal de toekomst gaan uitwijzen, voor nu zijn de plannen gesmede, en komt het aan op de uitvoering er van.
Tijd om alvast toe te leven naar de kerst van 2023, maar daar voor zullen we eerst een heel jaar moeten door worstelen, fijne jaarwisseling en tot in 2023!

Laat je mening achter