W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Komen Sint en Piet naar IJsselmonde

Sint en Piet komen ook naar IJsselmonde, viel in de onderstaande mail te lezen.
En met het heugelijke nieuws dat Sint en Piet ook weer naar IJsselmonde komen.

Komen Sint en Piet naar IJsselmonde, ja hoor ze zijn onderweg

Beste kindertjes van IJsselmonde, op dit moment worden wij in heel

Mijter

Nederland hartelijk ontvangen, en natuurlijk mag IJsselmonde niet worden vergeten.
Daarom heb ik de hoofd piet opdracht gegeven om te varen naar IJsselmonde, daar komen wij dan aan op Zaterdag 21 November.
Wij zouden het erg leuk vinden dat alle kindertjes van IJsselmonde ook naar het IJsselmondsehoofd kwamen in Oud-IJsselmonde.
Wij hopen daar om 10 uur in de ochtend met de stoomboot aan te komen.
En zoals elkaar hopen wij door alle kindertjes zingend en dansend te worden ontvangen.

Als ik ben aangekomen, dan zal ik met de koets naar het Prinsenplein gaan, waar ik natuurlijk ook opgewacht zal worden door nog veel meer kindertjes.
Deze drukke dag sluiten wij dan af in het winkelcentrum keizerswaard, en natuurlijk zijn daar ook heel veel lieve kindertjes.

Tot zaterdag 21 November, Sint en Piet

 

Gelukkig voor de kindertjes uit IJsselmonde, want er ging het gerucht dat de Sint en Piet niet naar IJsselmonde zouden komen.
Maar niets is minder waar, en kunnen dus een zaterdagavond gewoon onze schoen zetten.

Waar zijn Sint en Piet nog meer

Gelukkig heeft Sinterklaas ook een smartphone, dus heb ik hem snel gebeld om te vragen of de goedheiligman nog meer plannen heeft voor IJsselmonde.
De Sint antwoordde daar op, dat hij het heel druk heeft om alle kindertjes langs te gaan in het land, maar hij wel een gaatje heeft gevonden om toch extra bezoeken in te lassen in IJsselmonde.

Sinterklaas wist mij te vertellen dat hij een bezoek kwam brengen aan Speeltuin IJsselmonde, een hoop kindertjes weten dit wel te vinden, maar toch vond de sint het nodig om extra te vermelden dat dit aan de Hendrik van Winkelhofstraat 10 is, en dat is dan weer een zijstraat van de Koninginneweg.
Wel gaf Sinterklaas aan dat je papa en mama even met de speeltuin moeten bellen, want het aantal kindertjes wat daar naar binnen kan is beperkt.
Gelukkig had de Piet ook het telefoonnummer waar jullie papa en mama naar toe kunnen bellen, en dat is 010 – 482 22 77, en zeg wel tegen je papa en mama dat ze dit moeten doen voor 20 November.
Kinderen die lid zijn van de speeltuin betalen € 5,00 en als je geen lid ben, dan betaal je € 7,50.

Sinterklaas sloot zijn telefoon gesprek met mij af door te zeggen dat de zaal om half twee open gaat, rond twee uur hoopt Sinterklaas zelf en natuurlijk de zwarte Pieten er ook te zijn.