Websites, bouwen en onderhouden

Al een groot aantal jaar ben ik bezig met het bouwen en onderhouden van websites, op deze pagina vindt u een beknopt overzicht

Websites heden en verleden

Het kan bijna niet anders, maar ik ben ook nog eens zeer actief met het bouwen van websites.
Zo heb ik er al vele gehad voor mezelf, waaronder deze website.
De meest bezochte website die ik had was een familie website steenpegels.nl, deze website heeft 5 jaar bestaan, en heeft een bezoekers aantal gehad van meer dan 25.000 bezoekers.
Deze website was gewoon gemaakt in Frontpage van microsoft.

Een andere goedlopende website, een kleine 10.000 bezoekers, was opstartdisk.nl, hier kon men de meest gangbare opstartdiskette’s downloaden.

Websites
Websites

Deze website was opgezet omdat we op het werk altijd de diskette’s kwijt waren, en dus elke keer een zoektocht moesten maken naar een andere disk.
Deze website bood dus utkomst, en loste in één klap het probleem op.

Na eerder steenpegels.nl te hebben gehad, heb ik het nog een keer geprobeerd om een familie website te bouwen, deze droeg de naam vdsteentjes.nl
Helaas heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd en bleven de bezoekers weg, waardoor ik in het voorjaar van 2012 heb besloten deze offline te halen.

Het derde grote project van mij, is de website van een online internet radio station, allin-music.nl
Dit stationnetje heeft dagelijks gemiddeld 120 bezoekers per dag, geen verkeerde website dus.
Overigens deed ik deze website niet alleen, maar samen met en oude maat van me.
Helaas is deze website in 2012 door omstandigheden gestopt.

Het heden

Buiten het bouwen, waar toch mijn grote passie ligt, ben ik ook mede beheerder bij verschillende websites, zo ben ik vanaf het eerste uur betrokken bij de website DLPlace.nl, een forum wat volledig gericht is op alles wat met Disney te maken heeft.

Een andere, nog vrij jonge website is voor de bewoners van de Grevelingemeer in Barendrecht.
Op deze website, wat gevuld wordt met informatie rond het wonen, en de activiteiten voor de bewoners, wordt dan ook door de bewoners zelf gedaan.
Voor deze website heb ik voornamelijk een adviserende rol.

De website wavdsteen.com, deze dus, is ooit begonnen om mijn levensverhaal te vertellen, maar heeft de inhoud een totaal ander karakter gekregen, zo kun je er nieuws op vinden wat ik belangrijk vind, maar ook andere onderwerpen.

Onlangs heb ik samen met iemand anders de website snapjedatnou.nl gelanceerd.
Doel van deze website is dat mensen misstanden aan het licht brengen die anders nooit het daglicht zouden zien in de reguliere media.

Een website voor een andere hobby van mij, fotografie.
U kunt dan ook raden dat er een website voor is die luistert naar de naam foto van der steen, en te vinden is onder de naam fotovdsteen.nl.

Een websites vol met tips, een project met twee mensen die veel tips hadden die men graag wilde delen, de website staat in de startblokken om een nieuwe impuls te krijgen, stiekem een kijkje nemen, ga dan naar pstips.nl.

Ik heb er een aantal keer over geschreven, maar ben ook officieel sponsor, ik heb het dan over de Desert Eagles, en het zal u dan ook niet verbazen dat ik voor deze gamende jongens de website heb gebouwd, tevens stel ik ook de serverruimte en domein ter beschikking.

Enige tijd werd ik benaderd door Hans, hij was DJ en wilde een website, dus hebben we een site voor hem gebouwd, het verbaasd u niet dat de naam dat de website te vinden is onder te vinden is.

Anno 2016 hebben we het aantal websites terug gebracht naar twee, dit weblog en fotovdsteen.nl

Hoe ik de website’s bouw

Veel van de websites waar ik bij betrokken ben, zijn voornamelijk gebouwd in Joomla of het WordPress.
Deze CMS systemen zijn flexibel inzetbaar, en zeer snel online te zetten.
In het het verleden gebruikte ik enorm veel frontpage, een programma wat veel kuren had, maar enorm veel mogelijk mee was.

Kortom, ik ben altijd wel bezig, met één rode draad in mijn hobby’s, de computer.

2 thoughts on “Websites, bouwen en onderhouden”