Plangroep en zusterbedrijven onder de loep
Plangroep en zusterbedrijven onder de loep

Plangroep en zusterbedrijven onder de loep

Eindelijk, de media gaat aandacht besteden aan Plangroep en de onderliggende bedrijven die zeggen deskundig te zijn in het beheer van de geldstromen van hun klanten.

Plangroep, en haar zusterbedrijven

Wie om wat voor reden dan ook zijn geldzaken niet kan regelen, kan via de gemeente hulp inschakelen van een budgetbeheerder, een bewindvoerder of een curator.
Plangroep, specialist in budgetbeheer doet dat ook voor mensen, maar wie ook maar een beetje zoekt op internet wordt om de oren geslagen met klachten over onbetaalde rekeningen.
Ook de bereikbaarheid en de communicatie van dit bedrijf is uitermate slecht, maar waarom komen deze klachten mij zo bekend voor?

Plangroep behoort tot een groep bedrijven die voor mensen geldzaken regelt, en onder die groep valt dus onder andere Reeling, maar ook het ondertussen hier op de website welbekende Obin.
Er is dus binnen die bedrijfscultuur een rode lijn te zien van onbetaalde rekeningen, en bij de klanten een spoor van wanbeleid trekt.

Media begint eindelijk aandacht te krijgen

Het televisieprogramma Radar heeft Plangroep eindelijk eens in de schijnwerpers gezet, overigens niet in de positieve zin, maar om opnames te maken en voor de gedupeerde op te komen en verhaal te halen.
En hoewel de directeur van Plangroep in beeld zat, kon je duidelijk zien dat meneer zich voelde aangevallen, en zat heel ongemakkelijk op zijn stoel excuses te verzinnen om het maar goed te kunnen praten dat het voornamelijk aan de klanten lag, en vooral niet aan zijn bedrijf.

Ja personeelstekort en corona kwamen ook nog wel eens voorbij, maar ach men werkte thuis aan de koffietafel, en had het personeel toegang tot alle gegevens van hun klanten, tenminste bij Obin wel.
Wilt u de uitzending van kassa nog eens zien, klik dan hier onder.

Ook journalisten van Investico gaan verder op onderzoek uit om (in de ogen van de klanten) de maffiapraktijken te onderzoeken.
En ik vrees dat de journalisten een beerput van ellende gaan tegen komen van gezinnen die aan de rand van de afgrond leven, en dieper in de ellende zijn gekomen.
En dat is toch wel redelijk goed nieuws voor de mensen die nog steeds in de ellende zitten door een van deze ondernemingen.

Zelf van die maffiabende af, toch?

Gelukkig ben ik van die maffiabende af, tenminste dat dacht ik want internet bankieren via de ABNAMRO gaat tot op de dag van vandaag nog steeds niet.
In feite had ik dus nu overal drie maanden achterstand opgelopen, en had mijn inkomen nergens op gestort kunnen worden.

Een telefoontje of een email met de vraag ‘kunt u al bij uw geld’, door Obin, is teveel gevraagd, dus nee je bestaat gewoon niet meer.
Het is maar goed dat ik bij een andere bank een rekening heb geopend, zodat ik toch aan de betalingsverplichtingen kan voldoen.

Nu snap ik de houding van de ABNAMRO wel, een bewindvoerder moet de stukken van de rechtbank en een afmelding sturen naar de ABNAMRO, dus kan ik bellen wat ik wil naar die bank, maar zolang Obin (geen extra) actie onderneem blijft dit probleem bestaan.
Je zou dus haast kunnen zeggen dat je gegijzeld wordt door Obin, en zo de macht willen behouden over mij, in de hoop dat ik op korte termijn weer klant bij ze zou gaan worden.
Wel goed nieuws, dat zit er niet in, en al zeker niet bij jullie.

Bijna verlost, maar de strijd gaat door

Oké ik ben dan wel bijna verlost van dit bedrijf, maar er zijn zat andere mensen die heel diep in de ellende zitten, en deze mensen moeten kosten wat het kost geholpen worden.
Ik blijf mij dan ook middels deze website inzetten tegen deze wanpraktijken van deze maffiabende, kortom het laatste is hier dus nog niet over geschreven, wordt dus vervolgd.

Plangroep en zusterbedrijven onder de loep
Plangroep en zusterbedrijven onder de loep

Laat je mening achter