W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Truckrun Spijkenisse 2015

Jawel, nog een heel klein maandje, om precies te zijn op 11 April, zullen er weer rond de 180 trucks verzamelen in Spijkenisse voor de “Truckrun Spijkenisse 2015”, en dat is dan alweer de 18e editie.
Doel van deze dag, is gehandicapten in de truck mee te nemen tijdens een rit als bijrijder.
Enorm leuk natuurlijk want voor de gehandicapten is al vrij weinig, dus dan is een dag mee op z’n grote stoere truck natuurlijk wel heel erg leuk.
De dag begint, en eindigt ook weer in Spijkenisse, maar doet wel een aantal plaatsen aan waaronder Simonshaven, Brielle, Hellevoetsluis en Zuidland.
De stoet wordt begeleid door maar liefst 45 vrijwilligers die op de motor zorgen dat de route vrij, en vooral veilig is.

Natuurlijk stopt het niet bij de 45 vrijwilligers op de motor, want denk aan alle chauffeurs die op die dag (meestal hun vrije dag) achter het stuur kruipen, en zorgen dat de gehandicapten de dag van hun leven zullen gaan krijgen, vergeet niet dat dit 180 chauffeurs zijn.
En dan de rest van de organisatie, op het terrein die alles in goede banen zullen lijden, al snel zal het totaal aantal vrijwilligers oplopen tot bij 300, waarvan sommige bijna een heel jaar bezig zijn.

Het zou natuurlijk enorm leuk zijn, voor zowel de gehandicapten, als de chauffeurs, maar ook de andere vrijwilligers als u op 11 April 2015 langs de route zou komen kijken naar deze grote stoet, natuurlijk geeft u er dan een extra tintje aan om dan te zwaaien of te klappen.
De route zal binnenkort op de website van de Truckrun Spijkenisse bekend worden gemaakt, kunt u alvast een plekje opzoeken.
De organisatie ziet u dan dus op 11 April, en een grote kans dat we elkaar dan tegen komen.

Truckrun Spijkenisse 2015

Truckrun Spijkenisse 2015