W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Truckrun Spijkenisse editie 19

De voorbereidingen voor de Truckrun Spijkenisse is alweer in volle gang en zal zijn hoogte punt krijgen op 23 April als de trucks voor de 19e keer zullen uitrijden.

Truckrun Spijkenisse

Terwijl de vrijwilligers nog aan het opruimen waren na de editie van 2015, werd er al voorzichtig gesproken over de truckrun van dit jaar.
Vanaf dat moment is de organisatie bezig geweest om de komende editie te organiseren, waarbij dit komende jaar toch wat kleine wijzigingen zullen worden doorgevoerd.
Zo is de route anders dan voorgaande jaren, en zullen er wat minder vrachtwagen mee rijden.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat de inschrijving voor de chauffeurs dan ook met een mum van tijd vol zat, evenals de inschrijving van bijrijders.

Onvergetelijke dag

De truckrun is in het leven geroepen om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen.
Voor één dag mogen ze eens in een grote vrachtwagen mee rijden, al toeterend door dorpen en steden.
De bijrijders komen dan ook in alle vroegte naar het terrein om plaats te nemen in de vrachtwagen.

Vrijwilligers

Natuurlijk komt z’n dag niet in één keer aanwaaien, op de achtergrond, maar ook op de dag zelf zijn vele vrijwilligers bezig om deze dag echt om te toveren tot een top dag.
Zo zal de stoet van 165 vrachtwagens worden begeleid door motoren en de politie, maar ook onderweg zijn er de vele verkeersregelaars die het verkeer in goede banen zal gaan leiden.
Natuurlijk zijn er op het starten en eind punt ook tientallen vrijwilligers aanwezig, en dat allemaal om aan het eind van de dag een glimp van die vrolijke gezichten te af te kunnen lezen.

U kunt ook mee helpen

De organisatie geeft aan het eind van de dag aan de bijrijders en chauffeurs een goodie bag, een tasje met promotie materiaal.
Dus als u nog pennen, notitieblokjes, ballonnen, boekjes of jojo’s liggen, dan kunt u contact opnemen met de organisatie.
Er kunnen een kleine 350 tassen gevuld worden, dus u als ondernemer kan uw bedrijf dus ook op de kaart zetten

Truckrun Spijkenisse

Truckrun Spijkenisse