W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Truckrun Spijkenisse was weer een succes

Op de vroege zaterdag ochtend verzamelde 185 vrachtwagens zich aan de Curieweg in Spijkenisse om mee te rijden met de 2015 editie van de truckrun van Spijkenisse.
Met grote precisie werden de trucks opgesteld, zodat het publiek zich kon vergapen aan de grote jongens van de weg.
Vele bedrijven hadden dan ook meerdere vrachtauto’s ter beschikking gesteld om deze truckrun tot een succes te maken voor de gehandicapten die op deze dag als bijrijder mee mochten.
Aan het begin van de dag, kon je dan ook duidelijk de spanning van de gezichten lezen.

Het Rode Kruis had voor deze dag een groot aantal mensen ter beschikking gesteld om de gehandicapten in de vrachtauto’s te plaatsen.
Geen gemakkelijke klus, als je weet dat een gemiddeld persoon zo rond de 80 kilo weegt, en dan te bedenken dat de werkruimte minimaal is, de grote van een vrachtautoportier.
Toch lukte het deze mensen om deze loodzware klus te klaren, en alle bijrijders op de stoelen te krijgen.
En voor wie denk dat dit het was, heeft het toch wel fout, want aan het einde van de rit, moesten de mensen er ook weer uigehaald worden, een mooie en zeker ook een hele grote presatie die dit team van het Rode Kruis heeft weten te klaren.
Het bestuur, nou ja, eigenlijk iedereen van de truckrun Spijkenisse willen dan ook hun enorme waardering en dankwoord uitspreken naar dit fantastische team van het Rode Kruis.

Nu kun je op een dag als deze, alles nog tot in de puntjes regelen en plannen, op één ding had men totaal geen zeggenschap, het weer.
Want helaas regende het van tijd tot tijd, en stond er een stevige wind, wat soms wel eens voor ongemakken zorgde, zo wilde de tent nog wel eens weg waaien, gelukkig wist de organisatie dit te voorkomen door deze extra te verankeren.
Voor de vips (de gehandicapten) maakte dat niet echt uit, deze genoten in volle teugen van het festijn, en zichtbaar zag je de pret in de ogen, en kijken nu alweer uit naar de editie van 2016.
Klik op de foto voor een foto overzicht (nieuwscherm)
Kortom, de truckrun Spijkenisse was weer een succes, tot volgend jaar.

fotovdsteen (10 van 365)

One Response to Truckrun Spijkenisse was weer een succes

  1. Pingback: Truckrun Spijkenisse editie 19 – W.A. van der Steen