W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Truckrun van Spijkenisse 2015 start bijna

Langzaam tikt de tijd weg, de chauffeurs poetsen de auto’s, de organisatie kon niet stil zitten en is alvast begonnen met het inrichten van het terrein.
De bijrijders van morgen, zitten nu al vol spanning te wachten dat ze in één van de inmens grote trucks kunnen zitten
Morgen is het dan zover, de truckrun van Spijkenisse 2015 en omgeving gaat dan eindelijk na een lang jaar wachten weer van start.
En ik, ik ben ook gestart, opslagkaartjes worden leeg gehaald, natuurlijk wel eerst een backup van gemaakt, de accu’s worden opgeladen en de lenzen en sensor worden van eventueel stof ontdaan.
En dat is maar goed ook, want we willen thuis aan fotomateriaal niets missen natuurlijk, en daar zorgen we natuurlijk ook voor, maar het zou nog veel leuker zijn als u langs de kant van de route zou gaan staan.
Komt natuurlijk de vraag, hoe rijden jullie dan, wel let op hier komt de route, met de tijden, overigens (we hopen het niet) kunnen er in de tijden kleine schommelingen zitten, want ja we hebben te maken met verkeer.

Het programma start rond de klok van half 11, de stoet zal rond 14:30 weer terug zijn op de plek waar het begon, de Curieweg.
Voor het gemak, hebben we er een PDF van gemaakt, zodat u hem kunt Route_Truckrun_Spijkenisse_2015 en uitprinten.
Makkelijk om te hebben, voor als u langs de route komt te staan, overigens wel raadzaam om een regenjas of een paraplu mee te nemen, want er kan hier en daar een buitje vallen, en dat zou dan de enige spelbreker zijn.

Truck schoon en klaar

Truck schoon en klaar