Uitzending was rommelig
Uitzending was rommelig

Uitzending was rommelig maar zeer gezellig

De Game Off Radio On uitzending voor deze week was gezellig, super gezellig, maar tegelijk ook zeer rommelig te noemen, en dat merkte de luisteraars ook.

Uitzending zat vol kleine foutjes

Oké het nadeel van live uitzenden is dat als er iets fout gaat dat de luisteraars dit dan ook gelijk horen, en normaal als dat een keertje gebeurt is het niet erg.
Maar afgelopen avond gebeurde het wel heel erg vaak, stiltes die voorbij kwamen, verkeerde verzoekjes, en zelfs een verzoekje die nooit meer is terug gevonden.

Maar laten we beginnen bij het begin, de start van de uitzending want die startte in vergelijking met vorige week nu wel netjes op tijd.
Exact om 19:00 uur begonnen de heren aan hun uitzending, die geopend werd met een nummer ter nagedachtenis van Lisa Marie Presley in duet met haar vader.
Samen brachten ze het nummer In the Ghetto ten gehore, een prachtig mooi nummer.

Niet veel later kwamen Ricardo en Kimberley ook langs, en dat stond garant voor rumoerigheid op de achtergrond.
En natuurlijk voert men gesprekken, en let men even niet op, en voor je het weet was het nummer al afgelopen, terwijl je diep in gesprek zat.
Dat veroorzaakte tijdens de uitzending soms wel eens een stilte, maar ja je zit live dus valt er weinig aan te doen, rot voor de luisteraars zullen we maar denken.

Vonden de luisteraars het wel kunnen?

Ze zeggen wel eens, gezelligheid kent geen tijd, zo ook bij Allin-Music, want afgelopen zaterdag hebben we een record aan verzoekjes gedraaid.
Er kwamen er 59 voorbij, terwijl we gemiddeld op de zaterdag avond zo rond de 45 zitten.
Overigens hadden het er 60 kunnen zijn, ware het niet dat iemand wel een verzoekje heeft aangevraagd, maar op een één of andere manier nooit de studio heeft bereikt.
Als we dus de telling mogen geloven zaten de luisteraars er niet echt mee dat het zo rommelig was tijdens de uitzending.

Laten we eerlijk zijn, het was een rommeltje, gaan we niet ontkennen, maar het werd nog erger, want de plaatselijke shoarma leverancier werd aan het werk gezet om jawel, shoarma te komen brengen.
Dus men zat tijdens de uitzending gewoon te eten, en dan is presenteren met een volle mond niet echt slim.
Ten eerste ben je dan onverstaanbaar, ten tweede bestaat de kans dat je scherm best wel smerig wordt, om over het toetsenboard maar te zwijgen.
Omdat probleem dus te verhelpen en iedereen z’n boordje shoarma naar binnen te laten werken werd er een lang nummer ingezet van bijna een kwartier, Brothers in Arms (Live) van de Dire Straits.

Bijna drie kwartier liep de uitzending uit

Ondanks dat het op veel punten niet goed liep, was de uitzending toch een mooi groot succes.
Want men kan veel zeggen, maar we startte netjes op tijd de uitzending, maar we startte ook netjes op tijd de verzoekjes.
En toch liepen we qua uitzendtijd bijna drie kwartier uit, en dat vinden wij natuurlijk niet echt erg want dat betekend dat we toch goed bezig zijn, als we dat zo kunnen omschrijven.

En wat is nu drie kwartier, niet veel want in het verleden hebben we nog wel eens langer gezeten, wel tot half vier in de nacht, dus een uitloop van drie en een half uur.
Dan is die vijf en veertig minuten natuurlijk te verwaarlozen.

Volgend weekend hebben we weer een uitzending van Game Off Radio On, en gaan we kijken of we toch wel het één en ander kunnen verbeteren, of nog beter gezegd kunnen voorkomen.
Tot die tijd, vragen wij u om ook eens naar de andere uitzendingen van Allin-Music.nl te luisteren.

Tot de volgende week

Uitzending was rommelig
Uitzending was rommelig

Laat je mening achter