W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Wachtwoord Generator

Internet en veiligheid, echt hand in hand gaat dat niet vaak.
Vele gebruikers op het internet maken veelal gebruik van een wachtwoord dat de naam van hun kind, huisdier over overgroot oma is.
En laten we niet vergeten dat er mensen zijn die weer gebruik maken van cijfers, en die nemen dan bijvoorbeeld een geboorte datum van een belangrijk persoon in hun directe omgeving.

Niet echt safe, want zulke wachtwoorden zijn simpel te achterhalen, nee dat moet toch wat veiliger.
En om een goed, en toch redelijk veilig wachtwoord te hebben, dien je gebruik te maken van letter, en ja ook hoofdletter, maar ook cijfers, en laten we de overige tekens niet vergeten, verzin het maar z’n wachtwoord.

Tijd voor een simpel tooltje, de Wachtwoord Generator.
Het programma is in staat wachtwoorden te maken voor u, met 15 tekens en dan hebben we het over de simpele generator, de Zware generator maakt een wat grotere van maar liefst 40 tekens.
Overigens is dit programma nog in de ontwikkel status, en wil in uitzonderlijk gevallen nog wel eens een probleempje geven, natuurlijk kunt u dat laten weten hier op de website.

Makkelijk toch dacht ik zo, en het is voor veel mensen die Windows gebruiken, want het programma is 32 bits, en heeft minimaal Windows XP en SP3 nodig.
Kortom downloaden dus, en gebruiken

PasswrdGen

PasswrdGen