W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Website gerenoveerd, nou ja, een ander uiterlijk

Het is alweer even geleden dat ik deze website eens voorzien heb van een lichte opfris beurt.
Maar vandaag is het er dan toch van gekomen, we hebben wat aan de kleuren lopen sleutelen, hier en daar wat weg gehaald, en waar nodig wat toegevoegd.
En als ik heel eerlijk ben, ziet het er best wel grappig uit, oké nog niet voor de volle honderd procent tevreden, maar toch ben ik van mening dat het er toch een stuk beter uit ziet.

Overigens heb ik hem al een paar weken stiekem draaien, maar nu mag hij open voor het grote publiek.
Want vanaf nu kunt u zich inschrijven voor het week overzicht zeg maar gewoon een nieuwsbrief, gewoon simpel je email adres invullen, en elke maandag krijg je netjes een overzicht van de afgelopen week in je mailbox, hoef je zeker niets te missen, en ben je gelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook de zoek functie staat nu wat meer op de voorgrond, nou ja voorgrond, zeg maar gerust boven aan.
Ook die heb ik vrij regelmatig getest, en ja hij kan heel veel vinden, scheelt weer bladeren zullen we maar zeggen.
De aanduiding van de datums is ook een stuk duidelijker geworden, zie aan de rechterkant het rode vlaggetje, jawel dat valt enorm op, tenminste dat is mijn mening.
Nu we toch bezig waren, hebben we ook maar even direct de database onder handen genomen, de images geoptimaliseerd voor zover dat kon, en het cache eens geleegd.
Kortom we hebben weer de nodige tijd gespendeerd aan het weblog.
Maar goed, het zou leuk zijn als je laat weten wat je er van vind, en reacties graag op de website zelf, dan word dat ook eens gebruikt