Anton van der Steen, jawel dat is mijn naam, en op deze pagina maakt u kennis met mij als persoon, leest u even verder mee?

Anton van der Steen

Geboren in 1968, om precies te zijn op 30 Oktober en wel op het mooiste stukje van Schiedam, de Gorzen.

Anton van der Steen

Anton van der Steen

Tijdens de jeugd werd er veel verhuisd zowel binnen Schiedam, maar ook een uitstapje naar Rotterdam, ondertussen met veel diepe dalen wist Anton van der Steen zijn LTS diploma timmeren te halen.
Na zijn school periode ging hij aan het werk als timmerman bij een bedrijf voor systeemplafonds op een project op de Amsterdamse stadhuis de Stopera.

Toch was dat niet geheel zijn vak, en begon met werken in een Schiedamse banketfabriek Kester, eerst als uitzendkracht en niet veel later als vaste kracht.
Bij dit bedrijf maakte hij ook kennis met Mirande Pegels, de vrouw waarmee hij later een gezin stichtte.
Na het faillissement van Kester B.V. kwam er een om zwermming van verschillende banen.

Vandaag de dag

Vele jaren later, is hij woonachtig in IJsselmonde, een deelgemeente van Rotterdam.
Hij woont daar samen met Mirande Pegels, samen hebben ze drie kinderen, Kimberley van der Steen de oudste dochter, Pascal van der Steen de enige zoon, en de jongste dochter Samantha van der Steen, kortom een gewoon Nederlands gezin.

Dit weblog

Anton van der Steen had dit weblog opgezet om regelmatig berichten te plaatsen over het gezin, hoewel het toch een totaal andere invulling heeft gekregen.
Met berichten uit IJsselmonde en met grote regelmaat ook vanuit Schiedam wordt het weblog ook gevuld met artikelen over spam, phishing, ransomware en virus nieuws, afgewisseld met artikelen die zijn interesse heeft.

Er is nogal wat onduidelijkheid bij veel mensen rond de naamgeving van het weblog, velen weten niet waar de eerste letter voor staat.
Vele mensen is het al verteld, het zijn de initialen van de voorletters van de voornamen, want de volledige naam is Wilhelmus Anthonius van der Steen, afgekort kom je dus op W.A. van der Steen.

Je kunt eigenlijk zeggen dat Anton van der Steen via het weblog een kijk geeft op bepaalde zaken die zijn aandacht hebben, en dat verwoord op zijn eigen manier.
Enorm veel lees plezier om het weblog.

Anton van der Steen