W.A. van der Steen

Alles wat mij bezig houd

Wordt ik in eens geprezen in het spel GTA Desert Eagle

Games, ja wat kan ik zeggen, het is totaal niet mijn ding, maar afgelopen avond werd ik gewezen op het feit dat ik op een stream van GTA Desert Eagle werd genoemd.
En vandaag verscheen er dus een filmpje op youtube gezet van kijkje tijdens het spelen van het spel.
Gezien er geen tijd werd genoemd op het moment dat ik werd genoemd, was ik dus verplicht om het gehele filmpje te bekijken, ach ja wat is nou 2:06.17 uur op een mensen leven, niets zou je zeggen.
In mijn geval is dat toch iets anders, want naar crossende auto’s kijken is zoals ik al eerder zei niet mijn ding, maar goed ik was toch wel benieuwd, dus kijken.

Later in het filmpje werd ik hartelijk bedankt voor het plaatsen van de filmpjes die ik van een eerder kanaal op youtube promote, natuurlijk boys, geen probleem, dat weten jullie, dat doe ik graag.
En ook bij dit kanaal zal ik dat zeker wel doen.

Grappig detail is best wel, dat ze niet wisten welke website ik nou had, tenminste de url dan, wel wat dachten de heren van http://www.wavdsteen.com
Nog leuker was, dat ze regelmatig het fotowerk van mij bekijken, kijk daar zat ik dus echt van te kijken, maar wel leuk natuurlijk.

Wat ik ook wel goed vind dat ze genoemd hebben, is de kale (a.ka. Ron).
Ik weet van hem dat hij helpt waar en wanneer nodig, vooral als het om Roy gaat.
De Kale, en ik, weten dan ook dat we deze jongens lekker bezig zijn, en dat we ze steunen waar dan ook, en ook dat zullen we in de toekomst dan ook zeker blijven doen, maar dat wisten ze natuurlijk al.
Dus mijn grote vriend Roy, voortaan even melden van te voren, dan kan ik er eerder aandacht aanbesteden, en Ricardo, maak die PC van die Kale in orde he, zal hij heel erg blij mee zijn.

Maar goed, om een kort verhaal lang te maken, plaats ik dit eerste filmpje ook van ze, en ik denk dat er nog wel veel zullen volgen.

O ja, wil je het horen, skip naar minuut 49 in het filmpje, maar beter is gewoon om de gele film te bekijken.
Verzoek tot het winnen van een Gouden Kalf, en een Oscar is bij deze ingediend.